Now and Then

Fotoblog de Antiteza

Pentru ca am ajuns la concluzia ca se cere un logo serios, aseara am conceput vreo patru variante. De aceea, va rugam sa votati in poll-ul din partea stanga care varianta vi se pare cea mai potrivita pentru Now & Then.

De asemenea, daca vi se pare ca aveti idei mai bune referitor la logo-ul Now & Then, va rugam sa ni le trimiteti pe mail la adresa cunoscuta: contact at nowandthen punct ro. Comentariile referitoare la logo-urile propuse de noi se pot face in cadrul acestui post.

Vineri 21.07.2006 vom lua decizia finala, bazandu-ne pe voturile voastre si pe ce ne-ati trimis.

10 Comentarii la “LOGOree”

 1. Jen says:

  Hmmm… primul nu-mi place, e urat mosul ala. B si C arata bine, dar nu ma prea prind eu care e legatura cu now and then. Si ultima arata bine, imi place tabloul ala abstract :P (dar, din nou, care e legatura?)

  N-am talent de designer, dar ma gandeam ca poate ar merge ceva chiar legat de cladiri, gen un zgarie nori langa o casa micuta, ceva de genul asta… numai sa aiba cine sa-l faca.

 2. nero says:

  M-am gandit si eu la ideea cu zgarie-norii langa casa. Totodata, am zis ca este prea banala. O sa incerc sa fac unul de acest gen.

  B. si C. pe mine ma duce cu gandul la ceva vintage.

 3. Alexandra says:

  Raman la A. :)

 4. seed says:

  ANTITÉZĂ, antiteze, s.f. 1. Opoziţie dialectică între două fenomene, idei, judecăţi etc. ♦ Figură de stil bazată pe opoziţia dintre două idei, fenomene, situaţii, personaje, expresii etc., care se pun reciproc în relief. 2. (Fil.) Momentul al doilea al triadei teză-antiteză-sinteză, care neagă teza. – Din fr. antithèse.

  Ultima, daca poti s-o faci cum ti-am zis io aseara, alb-negru si simetric, daca nu ai alta optiune :)

 5. andressa says:

  au zic D. cu observatia ca ar fi tare daca ar fi un tabou renascentist cu niste pete de culoare peste – antiteza vechi-nou.
  sau folosita oglinda ca metafora.

 6. seed says:

  Sau folosita oglinda ca metafora, da.
  Vezi ba, vezi?! :)

 7. mosoo says:

  d, ca e mai artistic :)

 8. ago says:

  ultima, definitiv. e singura dintre astea care transmite ideea cât de cât. nici dezvoltarea Andressei nu-i rea deloc, doar să găseşti o pictură care să arate bine micuţă. :)

 9. RazaK says:

  Eu as merge pe D :) … nici varianta cu Zgarie Norii si Casutele nu e rea :) Sa pui un Zgarie nor in stanga dupa care sa urmeze NOW A [ si jumatate de N ] cu un font mai modern , urmat de jumatatea cealalta de N si Then cu un font old style dupa care o casuta mai veche .

  Suna bine si asa?

  [ Keep up the good work ]

Lasa un Reply