Now and Then

Fotoblog de Antiteza

Despre aceasta locatie nu stim – cel putin deocamdata – foarte multe lucruri concrete. Stim ca ii spune “Palatul Simion Gheorghiu” si se gaseste pe Strada Domneasca langa restaurantul Master, vis-a-vis de Cinema Republica. Promitem ca ne uitam si prin alte surse, sa vedem daca gasim ceva mai mult de atat.

Credits go to George Dumitrascu

4 Comentarii la “Palatul Simion Gheorghiu – Galati”

 1. misto_18 says:

  daca puteti sa-mi trimiteti poze cu restaurant master as fi fericit toata viata si vas fi reconoscator
  care aveti trimitetimile pe http://www.misto_18@yahoo.com

 2. Cristina says:

  nu cunosteam toate monumentele/cladirile pe care le-ai prezentat aici, in varianta lor “then”. migaloasa munca ta pe acest blog, si cu atat mai de remarcat cu cat orasul Galati a suscitat mai totdeauna, aproape oricarui galatean, un sentiment de… lehamite.

  o galateanca

 3. Cladirea asta. care acum e in paragina, a fost palat? :O:O:O WTF??!?!?!?

 4. larisa says:

  Am o mare pasiune – case vechi. Am o carte cu cateva case si cate ceva din istoria lor. Mai am si cateva poze… Am incercat sa le identific in oras. Pe unele am reusit, pe altele nu. Stie cineva sau ma puteti ajuta cu o informatie despe casa frumoasa din str. Logofat Tautu colt cu Gamulea? Sau case din str. Avantului, 23 August, Cuza? Va multumesc ca mi-ati dat posibilitatea de a vedea aceste imagini! Felicitari! Avem totusi un oras frumos!

Lasa un Reply